За нас

The Artemis е български бранд за ръчно изработени дамски облекла. Водени сме от любовта си към това, което правим и влагаме цялото си сърце и емоция, за да ви накараме да се почувствате изключително, удобно и модерно във всеки един момент, ситуация, събитие в които сте доверили облеклото си на нас.

Екипът ни се състои от дами, работещи заедно в модната индустрия от над 30 г. Творим с едно желание – да ви предоставим отлични и качествени облекла и обслужване, като реагираме с разбиране и внимание на всяко ваше желание и изискване към моделите.

Дрехите ни са предназначени за динамичните жени, чието ежедневие изобилства със задачи и които никога не знаят къде ще ги отведе денят им. Те са нетрадиционни, страстни, различни и винаги търсят нещо повече от обикновена елегантност. Създаваме облекла за природни стихии – непокорни и ярки. Дрехите ни са стилни, екстравагантни, с високо качество и достъпни цени. Имаме афинитет към бохо стила, но той далеч не изчерпва нашата палитра дизайни за всеки вкус и повод.

Мисията ни е да предложим на дамите дрехи различни от масовите. Защото жените имат право да се обличат така както искат, както се чувстват удобно, с модерни и практични дрехи, които да носят с удоволствие и усмивка. Облеклата ни са подходящи не само за динамичното ежедневие, но и за специалните поводи. Те са уникати, изработени с обич за всяка една дама по света, която търси стил, различност и удобство.

Изцяло ръчна изработка
Само качествени материи
Нестандартни дизайни

Всеки модел се изработва специално за вас, в срок от 1 до 7 работни дни в размер от XS до 8XL. Работим и по специално задание и ваши размери, като винаги сме на разположение за консултация и отговор на всички ваши въпроси.

The Arthemis е създаден с цел да бъде любимо място за пазаруване на хиляди хора. Обновяваме своя асортимент постоянно. Работим ексклузивно с висококачествени елегантни италиански платове – вълна, студена вълна, кашмир, памук, памук с вискоза, памук с полиестер и изпипваме всеки един детайл, шев, опаковка, за да завършим с бързата доставка на поръчката ви.

Не на последно място, бихме искали да покажем, че в България има модни специалисти, които могат да творят и създават дрехи, разказващи вашата същност вместо вас! Нашата цел е не просто да имаме клиенти, а да ви спечелим с ексклузивност, качество и отношение и да станете наши верни приятели!